Restaurants

Zoekt u een leuk adres om te dineren tijdens uw verblijf bij B&B De Achterdiek dan raden wij onderstaande restaurant aan. Het is verstandig om te reserveren zodat u zeker weet dat u terecht kan.

De keuken van Arragon

Gepassioneerd, dat zijn ze. Herco en Cynthia nemen u graag mee in hun wereld met mooie gerechten en bijpassende wijnen. Vol overgave zijn zij bezig met hun vak en dat ervaart u als gast in het sfeervolle restaurant.

't Wapen van Ruinen

‘t Wapen van Ruinen nodigt u van harte uit in ons nieuwe restaurant (2019). Een gezellige plek om samen in een ongedwongen sfeer te genieten van de vlammende kachel een lekker glas wijn of speciaal bier en een heerlijk diner.

Luning's Restaurant

Drie concepten onder één dak. Bij Luning's kunt u heerlijk genieten van tapas, pannenkoeken en a la Carte. Luning's ligt centraal op de Brink van het prachtige esdorp Ruinen. Vanaf ons lommerrijke terras kijk je uit over de Brink. 


Paviljoen Nijstad

Hier kunt u het hele jaar genieten aan het water. Paviljoen Nijstad is een eigentijds restaurant aan het strand van Hoogeveen. Een unieke plek waar niks moet en alles mag. Kidsprooftip!

Narline

Narline in Zuidwolde kenmerkt zich door de uitstekende ambachtelijke keuken, gastvrije bediening en steeds wisselende menukaart. Dit alles in een monumentaal boerderijencomplex van 1768 in een landelijke omgeving. 

Tante Ans

De gezelligste huiskamer van Drenthe vindt u in Ansen, tussen Ruinen en Dwingeloo. Breng een bezoek aan ons sfeervolle restaurant in Ansen.